Over ons

OutletGordijnen is een bedrijf dat de beste raamdecoratie / zonwering wil leveren tegen de scherpste prijs van Nederland. Als team zijn we zeer ervaren en hebben veel kennis van de producten die we aanbieden. Daarnaast onderscheiden wij ons ook door onze klantvriendelijkheid en de uitmuntende service die u van ons krijgt en ook altijd van ons kunt verwachten.

Wist u dat?

  • Onze producten zelfs goedkoper zijn dan de maatwerk producten van Luxaflex, BeCe, Jasno, Sunway, Gamma, Kwantum, Karwei, Hema.
  • OutletGordijnen uitsluitend A-kwaliteit producten levert.
  • Dat er 2 jaar garantie zit op onze producten.
  • Wij continu nieuwe trends aan het ontwikkelen zijn om ons nu al ruime assortiment nog meer uit te breiden.
  • Je bij ons GRATIS kleurstalen kunt opvragen zodat u de kleur eerst bij uw eigen meubels / vloer / wanden kunt houden voordat u gaat bestellen.
  • Houten jaloezieën het meeste verkochte product is en bij ons het voordeligste van Nederland is.
  • OutletGordijnen altijd een leuke aanbieding heeft met extra korting.
  • Het heel makkelijk is om de maten zelf te meten en de producten zelf te monteren met onze duidelijke stap-voor-stap meet- en montage-instructies.
  • Dat je bij OutletGordijnen ALTIJD veilig betaald met Ideal of een overboeking. Onze betalingen gaan via de zeer betrouwbare Mollie.
  • Wij je graag helpen met advies en tips om het juiste product, de juiste maten of de perfecte kleur te bepalen.


25 jaar ervaring met duurzame kwaliteit

Meer dan 25 jaar na de oprichting van onze fabriek zet ze de traditie nog altijd voort om de beste, nieuwste en interessantste producten voor raambekleding voor de scherpste prijs in de Benelux op de markt te brengen.

Vandaag de dag omvat de collectie een grote reeks aan stijlvolle horizontale en verticale jaloezieën, met onder andere prachtige producten, zoals onze Houten Jaloezieen en Duo-rolgordijnen die op dit moment onze echte bestsellers zijn.

Onze fabriek is sinds 1989 continu bezig met productontwikkeling van raamdecoratie. Ieder jaar worden er innovaties doorgevoerd die het product nog duurzamer of stijlvoller maken dan het al was.

Trendy en Modieuze collecties

Onze collectie is geïnspireerd op de nieuwste trends op het gebied van interieur en lifestyle. Iedere raamdecoratie heeft z’n eigen charme en stijl en dat maakt onze raamdecoratie een eyecatcher voor uw huis! Met kennis, ervaring en passie ontwerpen wij ieder product met focus op kosten en kwaliteit. Al tijdens het design van het product houden we al rekening met de materiaalkeuze, met een voorkeur voor natuurlijke en eerlijke materialen.

Maatwerk producten

De voordelen van maatwerk vanaf onze fabriek ten opzichte van doe-het-zelf jaloezieën zijn legio. Niet alleen bent u er zeker van dat een jaloezie tot op de millimeter nauwkeurig wordt geleverd, maar ook dat de afwerking vele malen mooier is dan wanneer u zelf een jaloezie op maat moet maken. Het enige dat u nodig heeft om te kunnen genieten van ons maatwerk zijn een paar handen, een rolmaat en onze meetinstructies Meten=Weten.

Waarom zijn onze producten zo voordelig?

Vanuit de gedacht dat 'Goed niet altijd Duur hoeft te zijn' en dat de consument vaak teveel betaalt biedt OutletGordijnen merkloze producten aan.
Omdat de producten merkloos zijn hoeft de consument dus niet 'extra' te betalen voor de merknaam.
Ook heeft OutletGordijnen geen duur pand of dure showrooms waardoor de prijs ook laag gehouden kan worden.
De meeste onderdelen, materialen, stoffen en producten komen uit dezelfde fabriek als de bekende A-merken zoals luxaflex, BéCé etc.